Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: 2Bdesign
 CVR-nr. 33774184
 Adresse: Marievej 22,9000 Aalborg
 Mailadresse: gavekort@admindgift.dk
 Telefonnummer: 28785999


Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på admindgift.dk, der sælger gavekort i Danmark, og kun i Danmark.

Det vil altid være salonen/klinikken, der leverer den ydelse, som gavekortet giver adgang til.
AdmindGift forestår alene formidlingen af de services, der kan indløses hos udstederen af gavekortet.

Aftale om køb/salg af services indgås mellem dig og udstederen, som er din direkte og egentlige aftalepart. AdmindGift formidler alene løsningen og betalingen for udstederen.
AdmindGift er derfor ikke medvirkende til, eller del af, selve aftaleindgåelsen mellem dig som forbruger og udstederen og påtager sig følgelig intet ansvar over for servicens indhold, eventuelle mangler eller lignende i forbindelse med anvendelsen af de ydelser, som servicen giver adgang til. Udstederen er ansvarlig for opfyldelsen af aftalen med forbrugeren og hæfter over for forbrugeren for samtlige forhold vedrørende servicen.

Ved accept af nærværende handelsbetingelser bekræftes følgende:


Betaling

Der kan ved bestilling kun vælges mellem kortbetaling eller MobilePay.
Betaling sker via en sikker forbindelse, hvor indtastede oplysninger krypteres (3Dsecure), så de ikke kan læses af andre.

(Vi tager ikke kortgebyrer.)
Beløbet hæves først på dit kort, når gavekortet er leveret.


Fragt

Der finder ikke nogen levering sted, da alle gavekort er virtuelle, og derfor kun leveres via email.


Indløsning

Ved indløsning medbringer forbrugeren den email der blev modtaget da gavekortet blev udstedt. Udstederen indtaster gavekortets unikke kode, hvorved det indløste beløb registreres som indløst.


Gyldighed

Gavekort er gyldige i 12-60 måneder fra udstedelsesdato. Det vil altid fremgå tydeligt hvornår det udløber. Gavekortet er gyldigt fra den dato det er købt – også selvom du vælger en senere leveringsdato til den person, som skal modtage gavekortet.

I forbindelse med julehandel tilbydes du som forbruger forlænget fortrydelsesret. Alle gavekort der sælges fra d. 1.12- 24.12 har forlænget fortrydelsesret frem til d. 7.1. Skulle du ønske at gøre brug af din forlængede fortrydelsesret, følger du blot vilkår vedr. fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesret

Køb af gavekort er jf. dansk forbrugerlov tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget ordrebekræftelse fra AdmindGift via e-mail. Eventuelle krav i forbindelse med manglende levering eller mangler ved den leverede ydelse rettes direkte til udstederen (din egentlige aftalepart).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte den udstedende salon/klinik direkte ved at skrive til udstederens e-mail adresse, eller ringe til deres telefonnummer, hvor du oplyser om den unikke kode. Det fulde beløb vil blive returneret inden for 3 hverdage til det samme kreditkort, som gavekortet blev købt med, såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når det er sikret at gavekortet ikke er indløst. Det er kun køber – ikke modtager – der oppebærer fortrydelsesretten. Er gavekortet indløst af modtager, kan fortrydelsesretten ikke gøres gældende.
Af sikkerhedsmæssige årsager refunderes beløb kun til købers konto.


Ansvarsbegrænsning

Gavekortet og den ydelse, som det giver adgang til, leveres af udstederen. Udstederen er din egentlige aftalepart og dermed ansvarlig for aftalens opfyldelse og samtlige forhold i forbindelse hermed.

AdmindGift håndterer alene formidlingen og betalingen for for Udstederen. AdmindGift indgår ikke i et aftaleforhold med dig og er følgelig ikke forpligtet til at udbetale erstatning for tab, herunder under følgende omstændigheder:

  • Gavekortet ikke er blevet indløst hos udstederen inden for gyldighedsperioden.
  • Udstederens rekonstruktion, konkurs/lukning, aflysning af arrangement/ydelse som dette gav adgang til, mv.

 

Persondatapolitik

Udstederen er dataansvarlig.
AdmindGift er databehandler.


For at kunne handle på admindgift.dk skal du som minimum oplyse i forbindelse med transaktionen:
•Navn
•Adresse
•E-mailadresse
•Telefon/mobilnummer
 
Der anmodes alene om oplysninger som er nødvendige for at udstederen kan opfylde aftalen med dig. Til ekspedition og kommunikation vedr. dit køb, samt eventuel ændring/annullering.
Ved køb af gavekort gemmes dine data i 12 mdr. efter at gavekortet udløber.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte udstederen direkte.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.


Klageadgang

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU- Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive Udstederens e-mail adresse.